Karstorps Hundtjänst & Hälsa, Norrköping

Bildspel

Aktuellt

«februari 2014»
tiontofr
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
2425262728

2019
2018
2014
 •    Juni
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2013

  Aktuellt

  Utbildning, snöfritt & löprunda!

  Förra helgen bar det iväg till Lerum för min första fysiska utbildningsträgff till Hundfysioterapeut.
  Under några intensiva och läririka dagar proppades vi fulla av kunskap om hundens anatomi både teoretiskt och praktiskt.
  Till nästa träff är det en hel massa praktik på hemmaplan som gäller och jag har redan klart med några ägare på dagiset så jag kan börja massera deras hundar.
  Kommer behöva fler "kandidater" till min praktik så anmäl ditt intresse antingen på telefon eller mejl så berättar jag mer om hur det hela går till.

  Riktigt härligt väder har vi, ja, i alla fall nu  , och idag blev suget för stort, så årets första löparrunda med Torrox klarades av i morse!
  Lite tung i benen och kanske något för mycket kläder på men annars en helt ok runda. 
  Nu blir det till att försöka få till ett par tre pass i veckan för att bygga upp lite flås 

  Här ses Figo & Gustav som njuter av massagen i veckan! Och så Torrox & jag och årets första löparpass!
  kh14  kh15  kh16
  kh17   kh18


  Snart mitten av februari!

  Nu börjar snön försvinna och mer och mer grönt kommer fram på marken....hm....törs vi hoppas att det kommer få vara grönt nu eller kommer det mer snö....? jaa, vi får se.

  Här på Karstorps Hundtjänst & Hälsa är det som vanligt full rulle!
  Perioden med en hel del pensionatsgäster går mot sitt slut och dom sista beger sig hem imorgonbitti. Alltid en saknad när dom far hem och speciellt dom man har haft äran att ha här i några veckor, men, vi ses säkert igen framöver 

  Dagisgruppen med fasta dagishundar är nu fulltalig igen när Figo kommit tillbaka efter ett litet äventyr med matte nere i Göteborg så ett kärt återseende blev det idag alltså när gruppen blev fulltalig   

  I övrigt så har fler och fler hittat hit till den privata träningen vilket är jätteskoj. Har du inte bokat in en tid för dig och din hund så kan jag varmt rekommendera det, du hittar info under fliken hundträning/konsultation. 
  Några kurser är på gång också och startdatum finns under fliken hundägarkurser.

  Jaa, som sagt, här är det full rulle och visst ja, den 18/2 drar jag igång Friskare Liv-promenaderna igen, så kom med eller utan hund varannan tisdag och promenera med oss kl.09.00. Meddela mig bara på sms eller mejl senast måndagen innan varje promenad så jag vet hur många som dyker upp. Välkomna!

   friskareliv