Karstorps Hundtjänst & Hälsa, Norrköping

Bildspel

Aktuellt

«juli 2019»
tiontofr
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031

2019
 •    Maj
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2018
  2014
  2013

  Aktuellt

  Senaste nytt från oss!

  Nu värmer solen riktigt skönt vissa dagar och vi passar naturligtvis på att njuta lite extra   Vi utforskar närmiljön och hittar nya vägar att /områden att utforska, spännande värre! 

  I helgen drog jag igång hundägarkursen för valp/unghundsägare.
  Full grupp är det och vi startade upp med lite teori och många givande frågor, funderingar och diskussioner blev det.
  Så härligt med vetgiriga hundentusiaster, jaa, en riktigt härlig grupp och det känns jättekul att få jobba ihop med dom och deras hundar nu under våren

  Den här veckan drar de kostnadsfria träningskvällarna igång igen! Närmare bestämt den 27/3 kl. 17.30-19.00. Vi fortsätter sedan varannan torsdag och anmälan görs senast onsdagen före varje träningskväll. Mer info finns på startsidan!
  Välkomna!

  Jag vill också påminna om att jag söker praktikhundar för friskvårdsmassage (praktikpris: 100:-/behandling), så vill du ge din hund en härlig massagegenomgång mejla mig för mer info och tidsbokning!

  finadagar


  Vårväder!!!

  Våren väller in över oss och ibland kan man undra hur det ska sluta. Bakslag  med minusgrader och kanske snö kan ju helt klart komma och då blir det inte roligt för alla vårblommor som redan tittar upp lite var stans i trägårdarna....... hur som helst så är det helt underbart 

  I hegen har det "städats" en hel del här på Karstorps Hundtjänst.
  Nytt grus är på plats i aktiveringsgården, gångarna är krattade och där ska också fyllas på med grus.
  Ordentlig krattning av gräsmattor och tvätt av fasaden på hundstallet får allt vänta ett tag tills våren tar ordentlig fart.
  Naturligtvis har våra grabbar varit med på ett hörn - bära grenar är ju toppen kul, för att inte tala om alla ihopkrattade högar med gamla torra löv, barr och kvistar som man kan rulla sig i........   

  Efter denna härliga helg är vi nu på väg in i en ny vecka och det kommer bli full fart från start!
  Dagisbarn och pensionatsgäster kommer avlösa varandra, privattränande ekipage likaså och så några spänannde möten...... jaa, det "rör på sig" kan man säga 

  På tal om "rör på sig" Du har väl inte missat att jag kommer ha en halvdag med grunderna i Canicross - linlöpning med hund? 
  Den 27/4 närmare bestämt. Mejla mig för mer info och platsbokning på khundtj@gmail.com

  Önskar er en toppenskön söndagkväll och hälsar er varmt välkomna till en ny skojig vecka här hos oss 

  En bild från veckan som gått!
  vår14


  Utbildning, snöfritt & löprunda!

  Förra helgen bar det iväg till Lerum för min första fysiska utbildningsträgff till Hundfysioterapeut.
  Under några intensiva och läririka dagar proppades vi fulla av kunskap om hundens anatomi både teoretiskt och praktiskt.
  Till nästa träff är det en hel massa praktik på hemmaplan som gäller och jag har redan klart med några ägare på dagiset så jag kan börja massera deras hundar.
  Kommer behöva fler "kandidater" till min praktik så anmäl ditt intresse antingen på telefon eller mejl så berättar jag mer om hur det hela går till.

  Riktigt härligt väder har vi, ja, i alla fall nu  , och idag blev suget för stort, så årets första löparrunda med Torrox klarades av i morse!
  Lite tung i benen och kanske något för mycket kläder på men annars en helt ok runda. 
  Nu blir det till att försöka få till ett par tre pass i veckan för att bygga upp lite flås 

  Här ses Figo & Gustav som njuter av massagen i veckan! Och så Torrox & jag och årets första löparpass!
  kh14  kh15  kh16
  kh17   kh18


  Snart mitten av februari!

  Nu börjar snön försvinna och mer och mer grönt kommer fram på marken....hm....törs vi hoppas att det kommer få vara grönt nu eller kommer det mer snö....? jaa, vi får se.

  Här på Karstorps Hundtjänst & Hälsa är det som vanligt full rulle!
  Perioden med en hel del pensionatsgäster går mot sitt slut och dom sista beger sig hem imorgonbitti. Alltid en saknad när dom far hem och speciellt dom man har haft äran att ha här i några veckor, men, vi ses säkert igen framöver 

  Dagisgruppen med fasta dagishundar är nu fulltalig igen när Figo kommit tillbaka efter ett litet äventyr med matte nere i Göteborg så ett kärt återseende blev det idag alltså när gruppen blev fulltalig   

  I övrigt så har fler och fler hittat hit till den privata träningen vilket är jätteskoj. Har du inte bokat in en tid för dig och din hund så kan jag varmt rekommendera det, du hittar info under fliken hundträning/konsultation. 
  Några kurser är på gång också och startdatum finns under fliken hundägarkurser.

  Jaa, som sagt, här är det full rulle och visst ja, den 18/2 drar jag igång Friskare Liv-promenaderna igen, så kom med eller utan hund varannan tisdag och promenera med oss kl.09.00. Meddela mig bara på sms eller mejl senast måndagen innan varje promenad så jag vet hur många som dyker upp. Välkomna!

   friskareliv