Om mig

Susanne heter jag som driver Karstorps Hundtjänst & Hälsa. 
Jag har 27 års hundägar(kun)skap i bagaget och rasen för mig har varit, och är fortfarande, Briard. 
Just nu väntar vi på att vår lilla briardkille som föddes den 10/10 2018 nere i Blekinge på Kennel Rave On ska flytta in i huset! Vi längtar!!!

Genom åren har jag tränat och i viss mån även tävlat en del med mina egna hundar, har ett förflutet som utbildad barnskötare, aerobic/styrketräningscoach och är Diplomerad massör (människa).

Jag är också Diplomerad BeteendeCoach/Hundpsykolog, Diplomerad Hundmassör & Diplomerad Hundskötare(godkänd utb. enl. jordbruksverkets regler för att driva hunddagis).

Jag har högskoleutbildning i Pedagogik (10p), Etologi (22,5p) & Hundens beteendebiologi (15p). 

Jag har även en  2-årig utbldning i Hundsjukvård genom Sunderby Folkhögskola.

Hälsa och Mentala Träningsmetoder har jag pluggat genom Folkuniversitetet samt Massage & Stretching på hund genom Norsholms Hundrehab där jag också genomfört utbildningen Simkörkort för träning av hund i bassäng.

Har också utbildning i Hundens Anatomi & Fysiologi, Rörelseanalyser av Hund, Rehabilitering av Hund, Upplägg av Fysiska Tränings/Rehabprogram för Hund samt Akrupressur på Hund genom Ängslyckan Friskvård, Lerum.

Just nu läser jag BeteendeVetare Hund genom Svenska Pedagoghundsinstitutet och blir klar under 2019.

I 11 år har jag jobbat med hundar på heltid i egen regi här på Karstorps Hundtjänst & Hälsa och har genom det fått stor praktisk erfarenhet av hundträning/beteendeutredningar & friskvård/rehab.

I mitt arbete med hundar (och dess ägare) jobbar jag med ett holistiskt synsätt dvs. jag ser till hela hunden (och människan), både fysiskt, psykiskt & socialt.

Det viktiga för mig är också att jobba på ett positivt sätt, där samarbete, trygghet och glädje är byggstenarna, med målet att öka förståelsen och samspelet mellan ägare och hund.

Susanne

jag1461765_1039653176049781_6410577854177178828_n
 

Pågående Utbildning/Fortbildning

 Svenska Pedagoghundsinstitutet
2018-2019
Beteendevetare Hund