Karstorps Hundtjänst & Hälsa, Norrköping

Prislista

# Massagebehandling 350:-
(Vissuell bedömning, palpation, behandling)

# Akupressur 350:- 

Mer info kommer!

# Fysioterapeutisk genomgång 600:-
(Vissuell bedömning, palpation av muskler och leder, genomgång av rörelsemönster, genomgång av ev. tidigare skador sjukdomstillstånd med mera.)

# Fysioterapeutisk genomgång inkl. behandlingsplan 900:-

(Vissuell bedömning, palpation av muskler och leder, genomgång av rörelsemönster, genomgång av ev. tidigare skador sjukdomstillstånd med mera.
Utefter denna genomgång gör jag en behandlingsplan som kan inkludera allt från massage, stretching, novafonbehandling, rehabträning, träningsprogram med mera.) 

# Uppföljning/justering av rehabträningsplan 300:- 

# Uppföljning/justering av fysträningsplan
300:-


# Vibrationsplatta 150:-

(Avlappning och muskeluppbyggande!
Vibrationsträning/behandling av hundar har sedan en tid använts av både veterinärer och rehabiliteringspersonal på flera svenska djursjukhus och kliniker.
Även som friskvård och som komplement till övrig fysisk träning för arbetande hundar fyller vibrationsplattan en funktion. På vibrationsplattan kan man på ett säkert och effektivt sätt arbeta både med rehabilitering och friskvård, avslappning, rörlighet och styrketräning. Träning på vibrationsplattan ger effekter som ökad muskelstyrka, balans, koordination samt ökad cirkulation som underlättar återhämtning och befrämjar läkning)

# Novafonbehandling 90:-

# Balansbollsträning 150:-

# Kostanalys/rådgivning & Foderstat 500:- (ev. uppföljningar/justeringar 300:-)

Mer info kommer!